İstanbul'u kana bulayacaktılar

İstanbul Gaziosmanpaşa’da, PKK terör örgütünün şehir yapılanması olan YDG-H (Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi) üyelerine yönelik operasyon düzenlendi. MİT, Emniyet İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla yürütülen o

İstanbul'u kana bulayacaktılar
İstanbul Gaziosmanpaşa’da, PKK terör örgütünün şehir yapılanması olan YDG-H (Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi) üyelerine yönelik operasyon düzenlendi.
 
MİT, Emniyet İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla yürütülen operasyonda, YDG-H üyesi 2 kişi gözaltına alındı.
 
Şüphelilerin çantalarında, fitil ateşlemeli, parça tesirli el yapımı bomba bulundu. Uzman ekipler, bombayı imha etti. İki şüpheli, sorgulanmak üzere Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Zanlıların PKK terör örgütünün dağ kadrosuyla olan ilişkileri araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler