İstanbul’da yağış hava trafiğini de etkiledi

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış uçuş trafiğini etkiledi. İç ve dış hatlarda gecikmeler yaşanıyor.Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için uyardığı sağanak yağış akşam saatlerinde etkisini hissettirdi. Şiddetli yağış hava trafi

İstanbul’da yağış hava trafiğini de etkiledi

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış uçuş trafiğini etkiledi. İç ve dış hatlarda gecikmeler yaşanıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için uyardığı sağanak yağış akşam saatlerinde etkisini hissettirdi. Şiddetli yağış hava trafiğini de olumsuz yönde etkiledi. Yağış nedeniyle Atatürk Havalimanı'ndaki bazı iç ve dış hat seferlerinde gecikmeler yaşandı. Bazı uçaklar havada tur atmak zorunda kaldı. Uçakların güzergahında bulunan elektrik yüklü kümülüs bulutları nedeniyle hava trafiğinde aksamalar yaşandı. Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapamayan uçaklar ise başka havalimanlarına yönlendirildi. THY'nin bazı uçuşları iptal etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem