İstanbul’da teröre konvoylu tepki

Hakkari Dağlıca'da yaşanan terör saldırılarını protesto için konvoy oluşturan bir grup, araçlarıyla birlikte Ataşehir Polis Merkezi önünde toplandı. Klakson eşliğinde "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları atan grup olaysız şekilde dağıldı.Ataşehir'de

İstanbul’da teröre konvoylu tepki

Hakkari Dağlıca'da yaşanan terör saldırılarını protesto için konvoy oluşturan bir grup, araçlarıyla birlikte Ataşehir Polis Merkezi önünde toplandı. Klakson eşliğinde "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları atan grup olaysız şekilde dağıldı.

Ataşehir'de otomobilleriyle bir araya gelen kalabalık bir grup, oluşturdukları konvoy ile Ataşehir Polis Merkezi önüne gelerek terörü protesto etti. Araçlarının klaksonları eşliğinde "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganı atan grup, bir süre burada bekleyip protestoyu sürdürdü. Göstericiler, daha sonra geldikleri otomobilleriyle olaysız şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem