İstanbul'da terör operasyonu !

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,sabah saatlerinde İstanbul'da birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Beyoğlu Okmeydanı Piyalepaşa Caddesi üzerinde bir adrese operasyon düzenlenirken, operasyona Özel Harekat ve Çev

İstanbul'da terör operasyonu !

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,sabah saatlerinde İstanbul'da birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Beyoğlu Okmeydanı Piyalepaşa Caddesi üzerinde bir adrese operasyon düzenlenirken, operasyona Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri de destek verdi. DHKP-C terör örgütüne yönelik olduğu öğrenilen operayonda, evin içinde bulunan şüpheliler, slogan atmaya başladı. Kapıları açmayan şüpheliler slogan atarken, polis ekipleri de eve gaz bombası attı.

Bir polis ekibi apartman kapısında girerken, bir başka polis ekibi ise itfaiye merdiveni yardımıyla 3. kata ulaştı. İtfaiye ekipleri pencere korkuluklarını keserken, polisler de içeri girdi. 6'sı kadın 13 kişi gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekiplerinin evdeki çalışmaları devam ediyor.

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, operasyonun devam ettiği öğrenildi. Operayon kapsamında Grup Yorum'un çalışmalarını sürdürdüğü İdil Kültür Merkezi'ne de baskın yapıldığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem