İstanbul’da PKK adına eylem hazırlığındaki 2 kişi yakalandı

İstanbul'da terör örgütü PKK/KCK adına eylem hazırlığındaki 2 kişi çok sayıda molotof kokteyli, çok sayıda tabanca ve uzun namlulu silah fişeği ve 3 tabanca şarjörü ile yakalandı.İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "20 Ağustos 2015 g

İstanbul’da PKK adına eylem hazırlığındaki 2 kişi yakalandı

İstanbul'da terör örgütü PKK/KCK adına eylem hazırlığındaki 2 kişi çok sayıda molotof kokteyli, çok sayıda tabanca ve uzun namlulu silah fişeği ve 3 tabanca şarjörü ile yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "20 Ağustos 2015 günü ilimiz Esenler ilçesinde PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H tarafından korsan gösteri eylemi gerçekleştiren 4 şahıs yakalanmış, adli makamlara sevk edilen 2 şahıs tutuklanmıştır" denildi.

Terör örgütü adına eylem hazırlığındaki iki kişinin yakalandığı aktarılan açıklamada, "21 Ağustos 2015 günü ilimiz Bağcılar ilçesinde PKK/KCK terör örgütü adına eylem hazırlığı içerisinde oldukları şüphesi ile yapılan operasyonel çalışmalarda 2 şahıs gözaltına alınmıştır. Yakalanan şahıslardan çok sayıda molotof kokteyli, havai fişek rampası, eldiven, maske, çok sayıda tabanca ve uzun namlulu silah fişeği ve 3 tabanca şarjörü ele geçirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem