İstanbul'da "paralel yapı" operasyonu

İstanbul'da, aralarında emniyet mensuplarının olduğu bildirilen şüphelilere yönelik operasyon gece yarısı başlatıldıAlınan bilgiye göre, kentteki çeşitli adreslerde sahur saatlerinde başlatılan operasyonda bazı kişiler gözaltına alındı.Resmi kıyafetli bir

İstanbul'da "paralel yapı" operasyonu

İstanbul'da, aralarında emniyet mensuplarının olduğu bildirilen şüphelilere yönelik operasyon gece yarısı başlatıldı

Alınan bilgiye göre, kentteki çeşitli adreslerde sahur saatlerinde başlatılan operasyonda bazı kişiler gözaltına alındı.

Resmi kıyafetli bir polisin de aralarında bulunduğu şüpheliler, evlerinde yapılan aramaların ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Şüphelileri sağlık kontrolüne getiren sivil polis memurlarının üzerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü yelekleri olduğu görüldü.

Operasyonun 17 Aralık soruşturmasından görev yapan güvenlik görevlilerine yönelik olduğu ileri sürüldü. Bir takım gazetecilerin operasyonla ilgili tüm son dakika gelişmelerini an ve an duyurması Twitter'ı hareketlendirdi.

Bazı internet haber sitelerinde ve sosyal medyada sabah saatlerinden beri operasyon olacak bilgileri dolaşırken gözaltına alınacağı beklenen polis memurlarının saklanmadıkları, evlerinde gözaltına alınmayı bekledikleri ise dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem