İstanbul’da okulda yangın paniği

İstanbul Kadıköy'de bir okulun mutfak kısmında çıkan yangın itfaiyeyi alarma geçirdi. Paniğe neden olan yangında dumandan etkilenen bir öğrenci hastaneye kaldırıldı.Kadıköy'de bulunan Acıbadem Caddesi 138 numarada bulunan Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İma

İstanbul’da okulda yangın paniği

İstanbul Kadıköy'de bir okulun mutfak kısmında çıkan yangın itfaiyeyi alarma geçirdi. Paniğe neden olan yangında dumandan etkilenen bir öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Kadıköy'de bulunan Acıbadem Caddesi 138 numarada bulunan Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin mutfak kısmında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Kadıköy itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Yangın nedeniyle okulda bulunan öğrenciler güvenlik amacı ile bahçeye çıkarıldı. Bazı öğrencilerin ise binanın en üst katına çıktıkları görüldü. Yangın sırasında dumandan hafif şekilde etkilenen bir öğrenci hastaneye kaldırıldı. İtfaiyenin çalışmaları duman tahliyesi nedeniyle bir süre devam etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler