İstanbul'da nükleer zirve sona erdi

İran ile Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin daimi üyeleri ABD, Rusya Federasyonu, Çin Halk Cumhuriyeti, Fransa ve İngiltere ile Almanya'dan oluşan ''5 1'' ülkeleri arasındaki nükleer müzakereler sona erdi.Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sa

İstanbul'da nükleer zirve sona erdi

İran ile Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin daimi üyeleri ABD, Rusya Federasyonu, Çin Halk Cumhuriyeti, Fransa ve İngiltere ile Almanya'dan oluşan ''5 1'' ülkeleri arasındaki nükleer müzakereler sona erdi.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda saat 11.00 sıralarında başlayan, toplu ve ikili görüşmeler şeklinde yapılan müzakereler yaklaşık 10 saat sürdü.

Toplu müzakereler, AB Dışişleri Yüksek Temsilcisi Catherine Ashton ile İran Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Sekreteri ve Nükleer Başmüzakereci Said Celili başkanlığında gerçekleştirildi..

Müzakerelerin tamamlanmasının ardından basın toplantısına geçildi.

İran ile batılı ülkeler 23 Mayıs'ta Bağdat'ta bir kez daha bir araya gelecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem