İstanbul’da korkutan yangın !

Sultangazi'de boş bir arazide trafo patlamasından çıkan yangında çok sayıda sebze ve meyve kasası kül oldu. Yangının çıktığı alana çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, bir helikopter de havadan yangına müdahale etti.Yangın, Sultangazi Cebeci Mahallesi

İstanbul’da korkutan yangın !

Sultangazi'de boş bir arazide trafo patlamasından çıkan yangında çok sayıda sebze ve meyve kasası kül oldu. Yangının çıktığı alana çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, bir helikopter de havadan yangına müdahale etti.

Yangın, Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafo patlamasından çıkan yangında boş bir alanda bulunan çok sayıda sebze ve meyve kasası yandı. Yangın bölgesine İstanbul'un farklı ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangına helikopterle havadan da müdahale edildi. Olay yerine yakın bir şantiyede bulunan işçiler de yangını söndürmeye çalıştı.

Çevrede bulunan bir vatandaş, "Sebze meyve sandığı yanıyor. Gördüğünüz gibi bayağı yandı. Hasar büyük" dedi. Olay yerinde olası bir duruma karşı ambulans bekletilirken, yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem