İstanbul'da kamyon dehşeti!

Edinilen bilgiye göre kaza saat 09.00 sıralarında Pendik Kurtköy Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi.Yavuz Balcıoğlu yönetimindeki 34 HDB 32 plakalı yoğurt taşıyan kamyonet aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarında yolcu indir

İstanbul'da kamyon dehşeti!

Edinilen bilgiye göre kaza saat 09.00 sıralarında Pendik Kurtköy Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi.

Yavuz Balcıoğlu yönetimindeki 34 HDB 32 plakalı yoğurt taşıyan kamyonet aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarında yolcu indiren Remzi Bektaş yönetimindeki 34 M 0851 plakalı minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet devrilirken yolcu minibüsü de kaldırımın üzerine çıktı. Kazada kamyonet sürücüsü ve minibüs içinde bulunan 6 yolcu hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ve vatandaşların yardımıyla çevredeki hastanelere götürüldü. Kazayı gören bir vatandaş kamyonetin çok hızlı geldiğini söyleyerek "Arkadan vurmuş minibüs yolcu indiriyormuş çarpmanın etkisiyle kaldırım çıkmış" dedi. Kaza nedeniyle caddenin havaalanı istikameti güvenlik şeridi çekilerek trafiğe kapatıldı. Bir süre sonra devrilen kamyonet kaldırılarak trafik normale döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem