İstanbul’da IŞİD operasyonu !

Yapılan baskınlarda 3 kişi gözaltına alındı. Terör örgütü IŞİD'in faaliyetleri ile ilgili çalışma yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, uzun süren fiziki takibin ardından sabah saatlerinde operasyon için düğmeye bastı. Ekipler,

İstanbul’da IŞİD operasyonu !

Yapılan baskınlarda 3 kişi gözaltına alındı.

Terör örgütü IŞİD'in faaliyetleri ile ilgili çalışma yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, uzun süren fiziki takibin ardından sabah saatlerinde operasyon için düğmeye bastı. Ekipler, Başakşehir ve Pendik'te toplam 5 adrese operasyon düzenledi. Irak ve Suriye'deki çatışma bölgelerinden geldikleri tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda 1 kuru sıkı tabanca, 1 kısa namlulu tüfek, çok sayıda mermi, örgütsel dokümanlar ve dijital malzemeler ele geçirildi. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem