İstanbul’da helikopter destekli IŞİD operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerini Bağcılar'da terör örgütü IŞİD'e yönelik şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona polis helikopteri ve özel harekat ekipleri de destek verirken çok sayıda kişi gözaltına al

İstanbul’da helikopter destekli IŞİD operasyonu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerini Bağcılar'da terör örgütü IŞİD'e yönelik şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona polis helikopteri ve özel harekat ekipleri de destek verirken çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatlerinde şafak vakti terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon düzenledi. Bağcılar'da önceden belirlenen adreslere eş zamanlı olarak baskın düzenlendi. Polis helikopteri ve özel harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Sağlık kontrolünün ardından şahıslar sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler