İstanbul'da haftasonu hava nasıl olacak? İstanbul güncel hava durumu

İstanbul'da hafta sonu hava nasıl olacak, güncel hava durumu nedir? Hafta sonu için plan yapacak olanlar için İstanbul'un güncel hava durumunu hazırladık. Hafta sonu için plan yapanlar bu habere dikkat. Türkiye hafta sonu yağışlı havanın etkisinde olacak.

İstanbul'da haftasonu hava nasıl olacak? İstanbul güncel hava durumu

İstanbul'da hafta sonu hava nasıl olacak, güncel hava durumu nedir? Hafta sonu için plan yapacak olanlar için İstanbul'un güncel hava durumunu hazırladık.

Hafta sonu için plan yapanlar bu habere dikkat. Türkiye hafta sonu yağışlı havanın etkisinde olacak. Meteoroloji'nin verdiği bilgilere göre yurdun batı kesiminde sağanak yağış hakim olacak. Özellikle gece saatlerinde Trakya ve Ege kıyılarında yağış başlayacak. İstanbul'da ise sabah saatlerinden itibaren kuvvetli rüzgarın etkin olacağı belirtildi. İstanbul'da 21-50 km rüzgar bekleniyor.

Pazar günü ise sadece İstanbul için değil tüm yurt için yağış uyarısı geldi. Ülkenin geneli için yapılan hava tahminlerinde Pazar gününün yağışlı geçeceği belirtildi. Kısacası İstanbul'da hafta sonu için plan yapanlar yağışlı havayı göze almak zorunda kalacak.

28 Kasım Cumartesi günü İstanbul'da beklenen en düşük sıcaklık 13 derece olurken en yüksek sıcaklık ise 18 derece olarak belirtildi. 29 Kasım Pazar gününde ise en düşük sıcaklık 11 derece olarak belirlenirken en yüksek sıcaklık 14 derece olacağı öngörüldü.

istanbul-haftasonu-hava-durumu.jpg

İstanbul'd hafta sonunun ardından da yağışlı hava beklentisinin devam edeceği vurgulandı. Pazartesi günü İstanbul'da sıcaklıkların daha da düşeceği gözlemlenirken en düşük sıcaklığın 8, en yüksek sıcaklığın da 12 olacağı belirtildi. İstanbul'da yaşayanlar için gelecek haftanın büyük bir bölümü de bu şekilde geçeceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler