İstanbul'da Ermeni Çifti öldürenler Trabzon'da yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – İstanbul Şişli’de öldürülen Ermeni Çiftin zanlıları Trabzon’da yakalandı. Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; Şişli’de eşiyle birlikte yaşayan Hagop Yakup (85) ve eşi Seta Ayda Demirci’yi (79) domuz bağı il bağlayarak evde bulu

İstanbul'da Ermeni Çifti öldürenler Trabzon'da yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – İstanbul Şişli’de öldürülen Ermeni Çiftin zanlıları Trabzon’da yakalandı.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; Şişli’de eşiyle birlikte yaşayan Hagop Yakup (85) ve eşi Seta Ayda Demirci’yi (79) domuz bağı il bağlayarak evde bulunan 200 bin TL’yi alarak binanın çatısından kaçan şahsıların yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri çalışma başlatmıştı. Olayda Hagop Demirci hayatını kaybederken eşi ise son anda İstanbul polisi tarafından kurtarılmıştı.

İstanbul Cinayet Büro dedektifleri; Olay yerinde yapmış oldukları inceleme sonrasında şahısların cep telefonu sinyallerinden yola çıkarak eve giren şahısların kim olduğu tespit etti. Sonrasında şahısları takip eden polis ekipleri eve giren kişilerin 3 kişi olduğu bilgisine ulaştı. Havayolu ile Trabzon’a gelen şahıslardan ikisini takip eden polisler Trabzon’a geldi. Olaya karıştığı öne sürülen 3’ncü kişi ise karayolu ile geldi. Polis ekipleri, onu da karadan takip etti.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerinin de ortak çalışması ile birlikte şahıslar Ermeni asıllı 3 hayat kadının Trabzon’un Ortahisar İlçesi Esentepe Mahallesi Taksim caddesinde kaldığı eve baskın düzenledi. Olaya karışan 3 zanlının bu evde kaldığını tespit etti. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığının izni ile eve giren polisler şahısları gözaltına alarak evde bulunan 3 kadın 6 kişiyi Trabzon Cinayet Bürosuna götürdü. Haber61 muhabirinin edindiği bir diğer bilgiye göre; gözaltına alınan şahısların da Ermeni olduğu öğrenildi.

Öte yandan şahısların yarın sabah özel uçakla İstanbul’a sevk edileceği öğrenildi. Şahısların Ermenistan'a kaçmak üzere oldukları öğenilirken açık kimlikleri hakkında ilgi edinemedi. 

Haber : Şükrü Üçüncü

Haberin Fotoğrafları

ahq8a7srqlpihqsn8bxl4ddujwmbpg85in7ledb0np6e.jpg

aivrkvjqfk3ibahths7_p7krjfmcv9v5tva0okmof2kx.jpg

amomlyi3wtnotayzvtlouvvq1hccdktkjlks_nqlrl17.jpg

aobpvsi5o2v5ig9zb-3t4qqoebt3aqfx5uc3l-puria8.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem