İstanbul’da dev asayiş uyguaması

İstanbul'un 39 ilçesinde çok sayıda polisin katılımıyla geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamanın gece yarısına dek süreceği belirtildi.İstanbul Emniyet Müdürlüğünce "Yeditepe Huzur" adı verilen uygulamaya asayiş, terörle mücadele, narkotik suçla

İstanbul’da dev asayiş uyguaması

İstanbul'un 39 ilçesinde çok sayıda polisin katılımıyla geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamanın gece yarısına dek süreceği belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünce "Yeditepe Huzur" adı verilen uygulamaya asayiş, terörle mücadele, narkotik suçlarla mücadele, mali suçlarla mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekât, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin aralarında olduğu yüzlerce polis katıldı. Uygulama kapsamında önceden belirlenen noktalarda bazı kişiler, araçlar ve iş yerlerinde aramalar gerçekleştiriliyor. Polis ekiplerinin şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yaptığı uygulamada, aranan şahıslar, silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile uyuşturucu satıcıları üzerinde duruluyor. Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamada evrak ve ruhsat sorunları olan bazı araçlar trafik ekipleri tarafından çekici ile polis merkezine çekildi.

Polis ekiplerinin bulduğu suç unsurlarına el koyduğu ve şüpheli kişilere gözaltı işlemi yaptığı uygulama, saat 00.30'a kadar sürecek.

İstanbul’da dev asayiş uyguaması

İstanbul’da dev asayiş uyguaması

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler