İstanbul’da dehşet saçan saldırgan yakalandı

Sarıyer'de pompalı tüfekle 5 kişiyi yaralayan şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şahsın olayı gerçekleştirdikten sonra ormanlık alana attığı pompalı tüfek de ele geçirildi.Sarıyer Yeniköy Mahallesi Köybaşı Caddesi üzerinde pompalı tüfekle 5 kişiyi ya

İstanbul’da dehşet saçan saldırgan yakalandı

Sarıyer'de pompalı tüfekle 5 kişiyi yaralayan şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şahsın olayı gerçekleştirdikten sonra ormanlık alana attığı pompalı tüfek de ele geçirildi.

Sarıyer Yeniköy Mahallesi Köybaşı Caddesi üzerinde pompalı tüfekle 5 kişiyi yaralayan Samet Apsal isimli şahıs yakalandı. Sarıyer İçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerince yakalanan şahsın ifadesinde pompalı tüfeği ormanlık bir alana attıktan sonra olay yerinden kaçtığını söylediği öğrenildi. Bunun üzerine saldırganın verdiği adreste arama yapan polis ekipleri, yaptığı aramalarda pompalı tüfeği ele geçirdi.

"POMPALI TÜFEK EVDE YOKTU, BİR YERDEN ALMIŞ"

Samet Apsal'ın yakınları emniyet önünde beklerken, saldırganın babası Satılmış Apsal, yaşanan olayı anlattı.

Baba Apsal, "Çocuk 5 dakika oturmuş, işyerim yakın demiş. Ben giderim, benim bir şeyim yok demiş. Oturacaksın ben cezaevinden yeni çıktım, kafa vurmuş. Öbür yaşlı adam gelip buna yumrukla vurmuş. Kaşını gözünü patlatmışlar, çocuğu dövmüşler. 24 yaşında. Motorla gelirken araba çıkınca bu frene basmış, motordan düşmüş. Motor sürüklenmiş gitmiş. O adamlar gelip hemen motoru kaldırmışlar. Çocuk ondan sonra kalkıp ben işe gideceğim benim bir şeyim yok demiş. Otur diyoruz sana demişler. Ben cezaevinden yeni çıktım deyip kafa vurmuş. Çocuk gitmiş rapor almış, ağrına gitmiş, o da pompalıyla gitmiş. Evde yoktu, bir yerden almış" dedi.

Saldırgan, Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken, olayı gerçekleştirdiği pompalı tüfek de kameralara yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem