İstanbul'da 4 yerde patlama

İlk patlama Beyoğlu Dolapdere Caddesive Şişli, Kurtuluş, Ateşböceği sokakta saat 23.00 sıralarında 5 er dakika arayla 2 farklı noktada meydana gelen patlamalar çevrede büyük paniğe neden oldu. Dolapdere Caddesindeki özel bir otomobil firmasının satış ofis

İstanbul'da 4 yerde patlama

İlk patlama Beyoğlu Dolapdere Caddesive Şişli, Kurtuluş, Ateşböceği sokakta saat 23.00 sıralarında 5 er dakika arayla 2 farklı noktada meydana gelen patlamalar çevrede büyük paniğe neden oldu.

Dolapdere Caddesindeki özel bir otomobil firmasının satış ofisinin önünde bulunan bir minibüsün altında meydana geldi. Patlamanın ardından çevredeki insanlar büyük panik yaşarken, 5 dakika sonra ikinci patlama Şişli, Kurtuluş, Ateş Böceği Sokak'ta bulunan Özel Kurtuluş Rum İlköğretim Okulunun yanında bulunan bir minibüsün altında meydana geldi.

Yaşanan iki patlamanın ardından olayların meydana geldiği noktalara çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin olay yerindeki ilk incelemelerinin ardından, patlamalara ses bombasının yol açtığı belirtildi. Diğer yandan Esenyurt İnönü Mahallesi, 355. Sokak'ta bulunan bir derneğin önüne koyulan ses bombası saat 00.30 sıralarında büyük bir gürültüyle patladı, bu patlamanın 10 dakika sonrasında ise Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Okul Sokak içinde BİM market'in önünde bir patlama daha meydana geldi.

Olay yeri İnceleme Ekiplerinin ilk incelemelerine göre bira şişesi içinde hazırlanmış, ses bombasının etkisini arttırmak için demir misketler kullanıldığı belirlendi. Patlamalarda sonrasında derneğin ve marketin camları kırılırken, polis ekipleri zanlıları bulmak için çevrede araştırma başlattı. Meydana gelen 4 patlamada da can kaybı ve yaralanan olmaması çevredeki vatandaşları rahatlattı.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin patlamaların meydana geldiği yerlerdeki incelemeleri devam ederken, olay yerlerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis Ekipleri, 4 ayrı yerde patlamalara neden olan ses bombalarını koyanları yakalamak için geniş çapta araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem