İstanbul'da 3 kişi öldürüldü!

Zeytinburnu'nda düzenlenen silahlı saldırı sonucu 3 kişi sokak ortasında öldürüldü.İstanbul Zeytinburnu Seyit Nizam Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde yürüyen yabancı uyruklu 3 kişiye, yoldan geçen siyah bir araçtan ateş açıldı. Şahıslar, açılan ateş sonu

İstanbul'da 3 kişi öldürüldü!

Zeytinburnu'nda düzenlenen silahlı saldırı sonucu 3 kişi sokak ortasında öldürüldü.

İstanbul Zeytinburnu Seyit Nizam Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde yürüyen yabancı uyruklu 3 kişiye, yoldan geçen siyah bir araçtan ateş açıldı. Şahıslar, açılan ateş sonucu kanlar içinde yere yığıldı. Saldırganlar kayıplara karışırken, aşırı kan kaybeden 3 kişi de olay yerinde hayatını kaybetti.

"Üç el silah sesi duyduk"

Saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Güvenlik güçleri, kaçan saldırganların yakalanması için soruşturma başlattı. Görgü şahitleri, "Üç el silah sesi duyduk. Geldiğimizde ikisi ölmüştü, biri can çekişiyordu. Sonra o da öldü" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem