İstanbul'da 2 bin polisin yeri değişiyor

Soruşturmayı polis baş müfettişlerinin yerine mülkiye baş müfettişlerinin yürütecek olması dikkat çekti. Müfettişler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde göreve başladı. Öte yandan terör, istihbarat ve kaçakçılık biriminde görev yapan bütün amirlerin görevden a

İstanbul'da 2 bin polisin yeri değişiyor

Soruşturmayı polis baş müfettişlerinin yerine mülkiye baş müfettişlerinin yürütecek olması dikkat çekti. Müfettişler İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde göreve başladı. Öte yandan terör, istihbarat ve kaçakçılık biriminde görev yapan bütün amirlerin görevden alındığı da öğrenildi. Büro amirlerinin yanı sıra yüzlerce polis memurunun da bu birimlerden ilişkisinin kesildiği iddia edildi.

Kaydırma yapılacak

Şu ana kadar 1000 polisin görev yeri değiştirilirken yeni tasviyelerinde önümüzdeki günlerde yapılacağı bu sayının da 1000 civarında olduğu öğrenildi. Gönderilen 2 bin kişinin yerine de başka birimde göreveli personelin terör, istihbarat ve kaçakçılık birimlerine kaydırılacağı bilridildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem