İstanbul’a iner inmez oraya gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gece saatlerde İstanbul'a gelerek Esenyurt'a geçti. Cumhurbaşkanı, eşi Emine Erdoğan'ın hayatını kaybeden bir yakınının ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki temaslarının ardından gece 2

İstanbul’a iner inmez oraya gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gece saatlerde İstanbul'a gelerek Esenyurt'a geçti. Cumhurbaşkanı, eşi Emine Erdoğan'ın hayatını kaybeden bir yakınının ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki temaslarının ardından gece 23.00 sıralarında İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde yetkililer tarafından karşılanan Erdoğan, daha sona buradan hareketle Esenyurt'taki KİPTAŞ Konutları'na geçti. Erdoğan'ın, eşi Emine Erdoğan'ın hayatını kaybeden bir yakınının ailesine taziye için ziyarete geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem