İstanbul yolunda can pazarı!

TEM İstanbul- Ankara Otoyolu'nda yolcu otobüsü seyir halindeyken alev aldı. İstanbul yolunda kilometrelerce kuyruğun oluştuğu otobanda, yolcular yanan otobüsü korku dolu gözler içinde seyretti.TEM'deki dehşet anları bir başka sürücünün cep telefonuyla san

İstanbul yolunda can pazarı!

TEM İstanbul- Ankara Otoyolu'nda yolcu otobüsü seyir halindeyken alev aldı. İstanbul yolunda kilometrelerce kuyruğun oluştuğu otobanda, yolcular yanan otobüsü korku dolu gözler içinde seyretti.

TEM'deki dehşet anları bir başka sürücünün cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Olay dün gece TÜM İstanbul- Ankara Otoyolu'nda Kartepe yakınlarında meydana geldi.

İstanbul istikametindeki yolcu otobüsü, seyir halindeyken alev aldı.

SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Bir anda alev topuna dönen otobüse, Kartepe ve Sapanca'dan gelen itfaiye ekipleri müdahale ederken otoyolun İstanbul istikametinde kilometrelerce araç kuyruğu meydana geldi. Bir anda alev topuna dönen otobüs, karşı yönden gelen bir başka araç sürücüsü tarafından saniye saniye kaydedildi.

KORKULU GÖZLERLE İZLEDİLER

Sabaha karşı çıkan yangın, şöför tarafından farkedilmesi olası bir faciayı da önledi. Çoğunluğu uyuyayan yolcular kısa sürede tahliye edilirken, yangın yaklaşık 45 dakika sonra anca söndürebildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem