İstanbul ve Ankara'da yarın okullar tatil mi?

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kentte etkili olan kar yağışının tahmin edildiği gibi devam ettiğini belirtti. Kar yağışının bugün öğleden sonra etkisini kaybedeceğini açıklayan Şahin, zincirleme kaza dışında kar nedeniyle ulaşımda herhangi bir olumsuzluk ya

İstanbul ve Ankara'da yarın okullar tatil mi?
İstanbul Valisi Vasip Şahin, kentte etkili olan kar yağışının tahmin edildiği gibi devam ettiğini belirtti. Kar yağışının bugün öğleden sonra etkisini kaybedeceğini açıklayan Şahin, zincirleme kaza dışında kar nedeniyle ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını ifade etti.
 
OKULLAR TATİL OLACAK MI?
 
Vali Şahin okulların yarın tatil olup olmayacağı ile ilgili bir soruya ise, "Biz bu tatilleri Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün yapmış olduğu bilimsel tahminlere göre yapıyoruz. Beklenen hava durumuna göre yağışın öğleden sonra hafifleyeceği ve akşama doğru ise tamamen biteceği şeklinde. Dolayısıyla yarın için okulların kapatılmasını öngörmüyoruz" şeklinde yanıt verdi.
 
ANKARA VALİLİĞİ'NİN AÇIKLAMASI
 
Ankara Valiliği, meteorolojik tahminlere göre 12 Şubat Perşembe günü eğitimin aksamasına neden olabilecek olumsuz hava muhalefetinin beklenmediğini belirterek internet sitesinden yaptığı açıklamada "Meteorolojik tahminlere göre eğitimin aksamasına neden olabilecek Hava Muhalefeti beklenmediğinden 12.02.2015 (Perşembe) günü eğitime devam edilecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem