İstanbul - Trabzon arası kısalıyor!

Uçuş rotaları yeniden düzenleniyor. İstanbul-Bodrum arası 13, İstanbul-İzmir arası 6, İstanbul-Trabzon ise 3 dakika kısalacak.   İstanbul’dan Trabzon, Bodrum, Antalya ve Adana  gibi yoğun yolcu talebi olan güzergahlarda rotanın kısaltılması için çalışma y

İstanbul - Trabzon arası kısalıyor!


Uçuş rotaları yeniden düzenleniyor. İstanbul-Bodrum arası 13, İstanbul-İzmir arası 6, İstanbul-Trabzon ise 3 dakika kısalacak.
   

İstanbul’dan Trabzon, Bodrum, Antalya ve Adana  gibi yoğun yolcu talebi olan güzergahlarda rotanın kısaltılması için çalışma yapılıyor.

40 yıl önce belirlenen uçuş rotaları günümüz teknolojisine göre yenilenecek. Yeni düzenlemeyle birlikte uçuş mesafeleri 13 dakikaya kadar kısalacak.

İstanbul-İzmir arası şu anda 1 saat sürüyor. Yeni rotayla birlikte 6 dakika kısalacak ve 54 dakikada uçulabilecek.

1 saat 10 dakika süren İstanbul-Bodrum uçuşu da 13 dakika kısalarak 1 saatin altına inecek. Gidiş dönüş olarak düşünüldüğünde uçuş süresinden 26 dakika tasarruf edilecek.

İstanbul-Trabzon 3, İstanbul-Dalaman 6, İstanbul-Adana 5 dakika daha kısa olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem