İstanbul sapığı yakalandı

 İstanbul'da 15 bin civarı kadının dekolteleri ile etek altı görüntülerini çeken 31 yaşındaki A.Ç. yakalandı. Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda bir kadın cep telefonu ile görüntüsünün çekildiğini söyleyerek polise haber verdi. Hemen olay yerine gelen polis, A

İstanbul sapığı yakalandı

 

İstanbul'da 15 bin civarı kadının dekolteleri ile etek altı görüntülerini çeken 31 yaşındaki A.Ç. yakalandı.

 

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda bir kadın cep telefonu ile görüntüsünün çekildiğini söyleyerek polise haber verdi. Hemen olay yerine gelen polis, A.Ç.'yi gözaltına alındı. Üzerinden kameralı cep telefonu ile çok sayıda hafıza kartı bulundu.

 

ETEK ALTI VİDEOLAR !

Polis hafıza kartlarını incelediğinde ise onlarca kadının gögüs, kalça ve etek altı fotoğrafları ile videolarını buldu. A.Ç. İstabul'da yaklaşık 15 bin kadına ait görüntü çektiğini söyledi. Hafıza kartlarında yapılan inceleme inanılmaz gerçeği ortaya çıkardı.

 

15 BİN GÖRÜNTÜ

İnceleme sonucu 15 bine yakın görüntü tespit edildi. A.Ç.'nin görüntüleri cep telefonuyla konuşuyor gibi yapıp, etekli kadınların merdivenden çıkarken ya da otobüs veya metroda otururken görüntülerini çektiği ortaya çıktı. Adliyeye sevkedilen A.Ç. serbest bırakılırken görüntüler inceleniyor.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler