İstanbul Otogarı’nda bomba alarmı

Büyük İstanbul Otogarında bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan çantadan giysi çıktı. Esenler ilçesindeki Büyük İstanbul Otogarı araç park alanında unutulan sırt çantası, otogar esnafı tarafından p

İstanbul Otogarı’nda bomba alarmı

Büyük İstanbul Otogarında bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha uzmanı tarafından fünyeyle patlatılan çantadan giysi çıktı.

Esenler ilçesindeki Büyük İstanbul Otogarı araç park alanında unutulan sırt çantası, otogar esnafı tarafından polise bildirildi. Şüpheli çantanın olduğu noktaya gelen otogar polisi, çantayı güvenlik şeridi içine alarak çevredeki vatandaşları ve esnafı uzaklaştırdı. Çevre güvenliğini sağlayan polis ekipleri daha sonra olay yerine bomba imha uzmanı istedi.

Otogara gelen bomba imha uzmanı, şüpheli çantayı fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı. Fünye ile patlatılan ve kısa süreli paniğe yol açan şüpheli sırt çantasının içinde herhangi bir tehlikeli duruma rastlanmadı. Sırt çantasının içinden küçük bir çanta ve elbise çıktı. Çantanın boş çıkması üzerine güvenlik şeritleri kaldırıldı ve kapanan yollar tekrar açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler