İstanbul Otogarında asayiş uygulaması: 11 gözaltı

Büyük İstanbul Otogarında 148 polisin katılımıyla asayiş uygulaması düzenlendi. Uygulamada tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdü

İstanbul Otogarında asayiş uygulaması: 11 gözaltı

Büyük İstanbul Otogarında 148 polisin katılımıyla asayiş uygulaması düzenlendi. Uygulamada tabanca ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile farklı ilçe ve şube müdürlüklerinin katılımıyla toplam 148 polis, Büyük İstanbul Otogarında asayiş uygulaması yaptı. Uygulamada, 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 5 adet fişek, 1 adet kuru sıkı tabanca ve bu tabancaya ait 14 adet fişek, 4,32 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Öte yandan uygulamada 779 şahsın G.B.T. sorgulaması yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 11 şahıs yakalandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem