İstanbul Maltepe’de ’bomba’ paniği!

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde, Diyarbakır'daki olaylarda hayatını kaybeden gencin adının yazdığı pankartın altına bağlanan bomba süsü verilmiş şüpheli paket paniğe neden oldu. Fünye ile patlatılan paket boş çıktı.Saat 12.00 sıralarında Gülsuyu Mahallesi,

İstanbul Maltepe’de ’bomba’ paniği!

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde, Diyarbakır'daki olaylarda hayatını kaybeden gencin adının yazdığı pankartın altına bağlanan bomba süsü verilmiş şüpheli paket paniğe neden oldu. Fünye ile patlatılan paket boş çıktı.

Saat 12.00 sıralarında Gülsuyu Mahallesi, Çamlık Sokak girişindeki boş bir işyerinin kepenklerine asılı pankart ve altında şüpheli paket olduğu ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi. Olay yerine gelen ekipler, işyerinin kepenklerine asılı, yasadışı pankart ve altında, bantla sarılmış bir paket gördü. Emniyet şeridi çekerek çevre güvenliği alan ekipler, bomba imha uzmanına haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen bomba imha ekibindeki görevli polis, özel kıyafetini giyerek, şüpheli paketin yanına gitti. Bomba imha uzmanı şüpheli pakete fünye yerleştirip yanından ayrıldıktan sonra vatandaşlar da uzaklaşmaları konusunda uyarıldı. Çevre emniyeti alındıktan sonra şüpheli paket fünye ile patlatıldı. Paket büyük bir gürültüyle patlarken, bantlanan paketin boş olduğu ve bomba süsü verildiği ortaya çıktı. Polis yasadışı pankartı ve bomba süsü verilen paketin parçalarını toplayıp incelemek üzere emniyete götürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler