İstanbul için süpriz aday

1975 – 2004 arası İTÜ Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği'nde öğretim üyeliği yapan Prof. Dr. Ercan, 2011‘den beri İTÜ Jeofizik ile Maltepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümlerinde öğretim üyeliği yapıyor.Ercan'ın çalışma yaptığı alanlar arasında k

İstanbul için süpriz aday

1975 – 2004 arası İTÜ Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği'nde öğretim üyeliği yapan Prof. Dr. Ercan, 2011‘den beri İTÜ Jeofizik ile Maltepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümlerinde öğretim üyeliği yapıyor.

Ercan'ın çalışma yaptığı alanlar arasında kentsel dönüşüm, yapılaşma ile yapı jeofiziği, deprem kestirimleri, yeraltı kaynakları aramaları, arkeojeofizik ve Türk Dili araştırmaları yer alıyor.

ÜMİT ZİLELİ DE ŞİŞLİ'DEN ADAY

İstanbul'a aday olan ilginç isimlere gazeteci-yazar Ümit Zileli de dahil oldu. Zileli, Atatürkçü Güçbirliği'nin adayı olarak İşçi Partisi'nden Şişli Belediye Başkanlığı'na aday oldu.

"Bugün bize düşen Atatürk'te birleşmek" çağrısında bulunan Zileli, Şişli'de başkanlık yarışı için çalışmalara başladı. Zileli'nin ekibi birkaç gündür Şişli sokaklarında el ilanı dağıtıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler