Israrla geçmek isteyince yaka paça gözaltına alındı

Dolmabahçe Sarayı önünde nöbet tutan polislere yönelik saldırının ardından bölgede geniş güvenlik önlemi alındı. Bu sırada yayaların geçişine kapatılan alandan ısrarla geçmeye çalışan bir kişi yaka paça gözaltına alındı.Dolmabahçe Sarayı'nda saygı nöbeti

Israrla geçmek isteyince yaka paça gözaltına alındı

Dolmabahçe Sarayı önünde nöbet tutan polislere yönelik saldırının ardından bölgede geniş güvenlik önlemi alındı. Bu sırada yayaların geçişine kapatılan alandan ısrarla geçmeye çalışan bir kişi yaka paça gözaltına alındı.

Dolmabahçe Sarayı'nda saygı nöbeti tutan polislerin bulunduğu noktaya el bombalı ve silahlı saldırı düzenlenmesinin ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı. Saray önünde incelemeler devam ederken polisin emniyet şeridi çektiği alandan geçmeye çalışan bir kişi hareketli anlar yaşanmasına neden oldu. Polis, "İşe gideceğim, buradan geçeceğim" diyen şahsı başka bir yere yönlendirdi. Ancak ısrarla emniyet şeridiyle kapatılan alandan geçmeye çalışan şahıs ile polis arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine yere yatırılan şahıs, yaka paça gözaltına alındı. Emniyete götürülen Ayhan A. isimli şahsın "uyuşturucu ve terör örgütü propagandası yapmak" suçlarından poliste 30 ayrı dosyası olduğu belirtildi.

Israrla geçmek isteyince yaka paça gözaltına alındı

Israrla geçmek isteyince yaka paça gözaltına alındı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem