İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırı !

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden 3 yaşındaki çocuk için cenaze töreni düzenlendi.Gazze Şeridi'ndeki El-Megazi Mülteci Kampı'nda gerçekleştirilen törene katılan binlerce Filistinli, İsrail aleyhinde sloganlar attı. Kamptaki El-Ebr

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırı !

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden 3 yaşındaki çocuk için cenaze töreni düzenlendi.Gazze Şeridi'ndeki El-Megazi Mülteci Kampı'nda gerçekleştirilen törene katılan binlerce Filistinli, İsrail aleyhinde sloganlar attı. Kamptaki El-Ebrar Camii imamı ve aynı zamanda ölen çocuğun amcası Ömer ebu Sebihe, cenaze töreninde, "Düşmanımız İsrail güçleri, kardeşimin evini bombaladı, 3 yaşındaki Hala, evin avlusunda oynadığı sırada öldürüldü" dedi.

İsrail'in saldırıda askeri mevkileri vurduğunu iddia ettiğini aktaran amca Ebu Sebihe, "İsrail'in vurduğu yer askeri kamp değil 2 katlı bir evdir. Burası aralarında çocukların bulunduğu 15 kişinin yaşadığı bir yer" diye konuştu.

Cenaze törenin ardından küçük kızın cenazesi toprağa verildi.

İsrail ordusu Gazze sınırında çalışan İsrailli bir işçinin Gazze'den açıldığı iddia edilen ateşle hayatını kaybetmesinin ardından bölgeyi hedef alan hava ve topçu saldırıları düzenlemiş, saldırılarda 3 yaşındaki bir çocuk ölmüş 7 kişi de yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem