İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı! Eğitim kamplarını vurdu

İsrail savaş uçakları, Hamas'ın askeri kanadı İzzettin el-Kassam Tugayları ve İslami Cihad Örgütü'nün askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri'ne ait eğitim kamplarını hedef alan bir saldırı gerçekleştirdi. Gazze'deki Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşr

İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı! Eğitim kamplarını vurdu
İsrail savaş uçakları, Hamas'ın askeri kanadı İzzettin el-Kassam Tugayları ve İslami Cihad Örgütü'nün askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri'ne ait eğitim kamplarını hedef alan bir saldırı gerçekleştirdi.
Gazze'deki Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı sözcüsü Eşref el-Kudra, saldırıda 3 yaşındaki bir çocuğun hafif şekilde yaralandığını belirtti.
Öte yandan İsrail devlet radyosu da akşam saatlerinde Gazze'den İsrail'e 2 füze atıldığını iddia etti. Radyonun haberinde, füzelerin, ölen eski İsrail Başbakanı Ariel Şaron'un cenazesinin defin işleminin yapıldığı çiftliğin 8 kilometre yakınındaki boş bir araziye düştüğü, olayda ölen ya da yaralananın olmadığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler