İsrail Konsolosluğu önünde Mescid-i Aksa protestosu!

İsrail'in Mescid-i Aksa'daki saldırıları, Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği üyeleri tarafından Beşiktaş'ta ki İsrail Konsolosluğu önünde protesto edildi.Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği üyelerinden oluşan bir grup akşam 22.00 sıralarında,

İsrail Konsolosluğu önünde Mescid-i Aksa protestosu!

İsrail'in Mescid-i Aksa'daki saldırıları, Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği üyeleri tarafından Beşiktaş'ta ki İsrail Konsolosluğu önünde protesto edildi.

Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği üyelerinden oluşan bir grup akşam 22.00 sıralarında, İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa'daki sert saldırılarını protesto etmek için Levent'te bulunan İsrail Başkonsolosluğu'nun önünde toplandı. Sık sık tekbir getiren grup, İsrail aleyhine slogan atıp meşale yaktı. Herhangi bir olaya karşı bölgede çevik kuvvet ekipleri ve TOMA aracı hazır olarak bekletildi.

Grup adına açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şube Başkanı Ali Uğur Bulut, "Terör devleti İsrail, Müslümanlara yönelik saldırı ve kışkırtmalarına sistemli bir şekilde devam etmektedir. Yahudi takviminde yılbaşı kabul edilen Roş Aşana bahanesiyle beş gündür Mescid-i Aksa'ya yönelik yapılan işgal ve saldırılar Filistin topraklarına Müslümanlardan arındırma politikasının bir parçasıdır. Siyonist İsrail her zaman olduğu gibi uluslararası antlaşmaları hiçe saymaktadır. Mescid-i Aksa bir İslam mabedidir. Buna rağmen terör devleti İsrail Mescid-i Aksa'yı belirli zamanlarda Yahudilere tahsis etmek istemektedir. Mescid-i Aksa'ya Müslümanların girmesini silah zoruyla engelleyerek yine silahlı unsurların eşliğinde Yahudilerin Mescid-i Aksa'ya sokulması Mescid-i Aksa'yı Müslümanların elinden almaya yönelik bir politikanın adım adım işletilmesidir" dedi.

Grup yapılan basın açıklamasının ardından bir süre bekledikten sonra konsolosluk binası önünden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler