Islak İmza davasında son dakika!

Deniz Kurmay Albay Dursun Çiçek'in ıslak imzasını taşıdığı öne sürülen İrtica İle Mücadele Eylem Planı'yla ilgili davada Gizli Tanık Efe mahkeme huzurunda ifade vermek istedi. Mahkeme duruşmaya ara verdi.İlhan Cihaner ile 3. Ordu Komutanı Saldıray Berk'in

Islak İmza davasında son dakika!

Deniz Kurmay Albay Dursun Çiçek'in ıslak imzasını taşıdığı öne sürülen İrtica İle Mücadele Eylem Planı'yla ilgili davada Gizli Tanık Efe mahkeme huzurunda ifade vermek istedi. Mahkeme duruşmaya ara verdi.

İlhan Cihaner ile 3. Ordu Komutanı Saldıray Berk'in sanık olduğu Erzurum'da görülen Ergenekon davasının iddianamesinde geçen gizli tanık Efe Erzincan Bölgesi'nde üst düzey bir bürokrat olduğunu belirterek üçüncü orduda bir çok üst rütbeli askeri ve Başsavcı İlhan Cihaner'i tanıdığını kaydetmişti. Gizli tanık Cihaner'in kendisine "Tarikatların kökükünü kazıyacağını, 22 kişiyi gözaltına alacağını bunun için nöbetci hakimi ayarladığını söylediğini" iddia ediyor Cihaner'in ismailağa cemaatine yönelik operasyon yapılmadan önce kendilerini arayarak ilçede bu ve benzeri cemaatlerle ilgili çalışma yapılmasını istediğini kaydeden gizli tanık soruşturma kapsamında kendisine gösterilen 4 nolu fotoğraftaki kişinin orduevinde Cihaner ile kahvaltı yapan kurmay Albay Dursun Çicek olduğunu ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem