İşkur 40 üniversite de irtibat noktası açacak

İŞKUR Genel Müdürü Yazıcı: "Bu yıl 40 üniversitede irtibat noktası açarak öğrencilere, danışmanlık hizmeti vereceğiz" - "Üniversitelerdeki bu hizmet, geçen yıl şubat ayında başladı ve İŞKUR, şimdiye kadar 42 ildeki 57 üniversitede irtibat noktası açtı"  İ

İşkur 40 üniversite de irtibat noktası açacak
İŞKUR Genel Müdürü Yazıcı: "Bu yıl 40 üniversitede irtibat noktası açarak öğrencilere, danışmanlık hizmeti vereceğiz" - "Üniversitelerdeki bu hizmet, geçen yıl şubat ayında başladı ve İŞKUR, şimdiye kadar 42 ildeki 57 üniversitede irtibat noktası açtı" 
 
İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı, öğrencilere danışmanlık hizmeti vermek için bu yıl 40 üniversitede daha irtibat noktası açacaklarını bildirdi. 
 
Yazıcı,yaptığı açıklamada, üniversitelerde danışmanlık hizmeti uygulamasını geçen yıl şubat ayında başlattıklarını hatırlatarak, şu ana kadar 42 ildeki 57 üniversitede irtibat noktası açtıklarını söyledi. 
 
Bu yıl ise 40 üniversitede daha irtibat noktası açarak tüm üniversite öğrencilerine ulaşmayı hedeflediklerini anlatan Yazıcı, "Bu noktalarda öğrencilere yüz yüze danışmanlık hizmeti veriyoruz. Kurumumuzun faaliyetleri, iş arama becerileri, mülakat ve görüşme teknikleri ile özgeçmiş hazırlama konularında onlara yardımcı oluyoruz" diye konuştu. 
 
İrtibat noktalarını vakıf üniversitelerine taşımak için görüşmeler sürüyor
 
Yazıcı, irtibat noktalarında 81 il müdürlüğü ve hizmet merkezlerindeki iş ve meslek danışmanlarının görev yaptığını dile getirdi. Üniversitelerin kariyer merkezleriyle koordineli çalıştıklarını aktaran Yazıcı, sadece devlet üniversitelerinde değil aynı zamanda vakıf üniversitelerinde de irtibat noktaları açılabilmesi için görüşmelere başlandığını kaydetti. 
 
İŞKUR, yıl sonunda toplam 97 üniversitede öğrencilere yönelik hizmet verecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler