IŞİD’in elinden kurtardığı oğlunu Türkiye’de kaybetti

Suriye'de IŞİD tarafından öldürülmek üzereyken son anda annesi Şemse Nasen tarafından kurtarılan ve ik ay önce Türkiye'ye sığınan 15 yaşındaki Bedir Şihazid, "bakkala gidiyorum" diyerek evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı.Edinilen bilgiye

IŞİD’in elinden kurtardığı oğlunu Türkiye’de kaybetti

Suriye'de IŞİD tarafından öldürülmek üzereyken son anda annesi Şemse Nasen tarafından kurtarılan ve ik ay önce Türkiye'ye sığınan 15 yaşındaki Bedir Şihazid, "bakkala gidiyorum" diyerek evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı.

Edinilen bilgiye göre, Suriye'de IŞİD tarafından öldürülmek üzereyken son anda annesi Şemse Nasen tarafından kurtarılan 15 yaşındaki Bedir Şihazid, Suriye'den kaçarak annesiyle birlikte Gaziantep'e yerleşti. Karşıyaka Mahallesi Düllük Caddesinde annesi ile birlikte bir evde yaşamaya başlayan Şihazid, yaklaşık bir hafta önce bakkala gidip bisküvi alacağım diyerek evden çıkıp bir daha dönmedi. Oğlunu IŞİD'in elinden kurtarıp Türkiye'ye kaçtıklarını söyleyen anne Şemse Nasen, yaklaşık bir haftadır oğlundan herhangi bir haber alamadığını söyleyerek gözyaşlarına boğuldu. Türkçe bilmediği için komşusu Nazmiye Mayıl'ın tercümesi eşliğinde konuşan Şemse Nasen, oğlunu gören ya da bulanların kendilerine ulaşmalarını istedi.

Oğlunun geçen hafta pazar saat 20.00 sıralarında üzerinde para ve kimliği olmadan evden çıktığını söyleyen anne Şemse Nasen, "Biz iki aydan bu yana Gaziantep'teyiz. Oğlum dışarı bile çıkmazdı, arkadaşı bile yoktur. Pazar günü bisküvi almaya çıktığından bu yana kayıp. Gören, Allah rızası için söylesin. Kaçırılmışsa bile, kaçıran kişi, çocuğumu evimin önüne bırakıp gitsin. Ben çocuğum geldiğinde onu alıp gideceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler