IŞİD'den şok seçim çağrısı!

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin çıkardığı Görünüm adlı gazetede yer alan habere göre, IŞİD’in Türkiye sorumlularından olduğu ve örgüte eleman sağladığı iddiasıyla tutuklanan “Ebu Hanzala” kod adlı Halis Bayancuk’un yazılarının da yay

IŞİD'den şok seçim çağrısı!
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin çıkardığı Görünüm adlı gazetede yer alan habere göre, IŞİD’in Türkiye sorumlularından olduğu ve örgüte eleman sağladığı iddiasıyla tutuklanan “Ebu Hanzala” kod adlı Halis Bayancuk’un yazılarının da yayımlandığı Tevhid Dergisi Keçiören’de oy vermeme çağrısı yaptı.

 Başkent Ankara’nın en işlek caddelerinden biri olan Sanatoryum Caddesi boyunca duvarlara, vatandaşları oy kullanmamaya çağıran yazılar yazıldı. Damga şeklinde olan ve kalıplar yardımıyla sprey boyalarla yazılan yazılarda “Oy Kullanma Yaratıcına Şirk Koşma” ve “Hakimiyet Allah’ındır” ifadeleri yer aldı. Gazetenin haberine göre mahalle sakinleri de, IŞİD yanlısı olduğu iddia edilen derginin 7 Haziran seçimlerinde Kuran’dan ayetlerin de yer aldığı broşür dağıttığı iddia etti. Broşürlerde TBMM’nin yaptığı yasalar ile Kuran’dan ayetler karşılaştırılarak seçimler ve parlamento yoluyla Allah’a şirk koşulduğu öne sürülüyor.

isid.jpeg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler