IŞİD operasyonunda biri çocuk 8 gözaltı

Adana'da terör örgütü IŞİD'e militan sağlayan şüpheli ve IŞİD'e katılmak için Türkiye'ye gelen yabancı uyruklu biri çocuk 8 kişi düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü IŞİD'e

IŞİD operasyonunda biri çocuk 8 gözaltı

Adana'da terör örgütü IŞİD'e militan sağlayan şüpheli ve IŞİD'e katılmak için Türkiye'ye gelen yabancı uyruklu biri çocuk 8 kişi düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü IŞİD'e militan sağladığı tespit edilen M.Ç.'nin Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'ndeki evini takibe aldı. Şüpheli şahısların evde çıktığı sırada operasyon düğmesine basan ekipler, M.Ç. ile birlikte biri kız çocuğu olmak üzere 8 kişiyi gözaltına aldı. Ekipler, M.Ç.'nin terör örgütü IŞİD'e katılmak için Tacikistan, Doğu Türkistan ve Malezya'dan Türkiye'ye gelen 8 yaşındaki bir çocuk, 3 kadın ve 4 erkekten oluşan grubu kaçak yollarla Suriye'ye götüreceğini belirledi. Organizatör M.Ç., Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Adana Adli Tıp Birimi'ne getirilen gözaltındaki yabancı uyruklu 8 kişi ise Adana İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem