IŞİD için 24 uçak daha!

IŞİD hedeflerinin yok edilmesi amacıyla koalisyon uçaklarının kullanımına açılan Adana'daki İncirlik Üssü'nün bugünkü sessizliği sabah saatlerinde 1 saatlik sürede 1 kargo, 8 savaş uçağının inmesi ile bozuldu. Gün içinde Suriye sınırında keşif amaçlı ruti

IŞİD için 24 uçak daha!

IŞİD hedeflerinin yok edilmesi amacıyla koalisyon uçaklarının kullanımına açılan Adana'daki İncirlik Üssü'nün bugünkü sessizliği sabah saatlerinde 1 saatlik sürede 1 kargo, 8 savaş uçağının inmesi ile bozuldu.

Gün içinde Suriye sınırında keşif amaçlı rutin uçuş yapan Türk Savaş uçakları, peş peşe kalkıp tekrar üsse dönüş yapıyor. Ayrıca üsteki 2 İnsansız Hava Aracı (İHA) predatör de belirli aralıklarla kalkış yaparak istihbari çalışma yapıyor.

Geçtiğimiz pazar günü IŞİD operasyonları için gelen ABD'ye ait 6 adet F-16'dan sonra, aynı ülkeye ait 24 savaş uçağının daha gelmesi bekleniyor. Bu uçakların intikaline ilişkin takvim ise henüz netleşmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem