IŞİD Gümüşhaneli polisi de rehin aldı!

Haber61.net - Haber Servisi: Irak Şam İslam Devleti (IŞİD)’in Irak’ın Musul kentini ele geçirmesinin ardından Musul’da bulunan Türk Konsolosluğu’na girmesi, burada ki Türk Bürokratları ve çalışanları rehin alması gündemdeki yerini koruyor. Edinilen bilgiy

IŞİD Gümüşhaneli polisi de rehin aldı!
Haber61.net - Haber Servisi: Irak Şam İslam Devleti (IŞİD)’in Irak’ın Musul kentini ele geçirmesinin ardından Musul’da bulunan Türk Konsolosluğu’na girmesi, burada ki Türk Bürokratları ve çalışanları rehin alması gündemdeki yerini koruyor.
 
Edinilen bilgiye göre Musul Başkonsolosluğu’nu korumakla görevli Özel Harekat askerlerinin arasında Trabzon Özel Harekat biriminde 3 yıldır görev yapan, aslen Gümüşhane’li olan ve geçici görevle Musul’a gönderilen, evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Zafer Yıldız’da bulunuyor. 
 
Haber61.net’in ele geçirdiği bir fotoğrafta Özel Harekat polislerinin konsolosluğun bahçesinde bir arada vakit geçirdikleri görülüyor.
 
İŞTE ZAFER YILDIZ VE DİĞER ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNİN FOTOĞRAFI 
 
 
 
Şükrü Üçüncü / Haber61.net
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem