İşçilerden oturma eylemi

Van’da 2011’de meydana gelen iki depremin ardından İŞKUR, TYÇP kapsamında 7 bin 286 kişiyi, Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere çeşitli resmi kurumlarda görevlendirdi.Feqiye Teyran Parkı’nda yaklaşık 25 gündür eylem yapan İŞKUR çalışanları, bugün de

İşçilerden oturma eylemi

Van’da 2011’de meydana gelen iki depremin ardından İŞKUR, TYÇP kapsamında 7 bin 286 kişiyi, Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere çeşitli resmi kurumlarda görevlendirdi.

Feqiye Teyran Parkı’nda yaklaşık 25 gündür eylem yapan İŞKUR çalışanları, bugün de Cumhuriyet Caddesi’nde oturma eylemi yaptı. Oturma eyleminde dağılmamaları üzerine polis su ve biber gazı sıktı.

Kısa süreli süren arbedenin ardından Toplum Yararına Çalışma Derneği Başkanı Ethem Altın basın açıklaması yaparak, tek davalarının bir ekmek olduğunu belirterek, "Biz bu ekmeğimizi kazanana kadar mücadele edeceğiz ve eylem çıtamızı yükselteceğiz" şeklinde konuştu. Basın açıklamasının ardından Feqiyi Teyran Parkı’ndaki eylem devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem