İşçiler kaza yaptı: 2 ölü, 11 yaralı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde tarlayı ilaçlamaya giden işçilerin kaza yapması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre kaza, Nusaybin'e bağlı Odabaşı köyü mevkiinde Yusuf Ak yönetimindeki 47 NG 870 plakalı pikap, sürüc

İşçiler kaza yaptı: 2 ölü, 11 yaralı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde tarlayı ilaçlamaya giden işçilerin kaza yapması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Nusaybin'e bağlı Odabaşı köyü mevkiinde Yusuf Ak yönetimindeki 47 NG 870 plakalı pikap, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaza yaptı. Kazada sürücü Yusuf Ak (55) ve Osman Babür (25) olay yerinde hayatını kaybederken, pikapta bulunan 11 tarım işçisi de yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla Nusaybin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Ak ve Babür'ün cenazeleri ise otopsi için morga konuldu.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem