İşadamlarına kumar baskını!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beykoz'da bir villanın kumarhane haline getirilerek kumar oynandığı ihbarı üzerine takip başlattı. Yapılan incelemelerde, şahısların yapılacak operasyonlara karşı kameralarla erken uyarı sistemi geliştirdikleri b

İşadamlarına kumar baskını!

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Beykoz'da bir villanın kumarhane haline getirilerek kumar oynandığı ihbarı üzerine takip başlattı. Yapılan incelemelerde, şahısların yapılacak operasyonlara karşı kameralarla erken uyarı sistemi geliştirdikleri belirlendi. Takibin ardından harekete geçen jandarma, 25 Aralık 2011 tarihinde gece yarısı villaya sivil araçlarla baskın yaptı. Sivil kıyafetli jandarma ekipleri, içeri girdikten sonra operasyon için dışarıda bekleyen ekiplere haber verdi.

Bunun üzerine içeri giren jandarma ekipleri, villa içerisinde kumar oynayan aralarında ünlü armatör ve işadamlarının da bulunduğu 48'i müşteri, 43'ü kumarhane çalışanı olmak üzere toplam 91 kişiyi suçüstü yakaladı. Villada yapılan aramalarda 3 adet rulet masası, 2 adet rulet masası çuhası, 7 bin 385 adet kumarda kullanılan renkli fiş, 77 deste oyun kağıdı, 18 adet plastik kart, 1 adet para sayma makinası, 4 adet pos makinesi, 190 adet çeşitli bankalara ait slip ve gün sonu fişi, 36 sayfa hesap dökümü, 2 adet bilgisayar ve 1 adet kamera kayıt cihazı ele geçirildi.

Villanın kapısında bulunan Satışçı Eğitim Dayanışma Abra ve Sosyal Yardımlaşma (SEDAŞ) Derneği tabelası ise dikkat çekti. Operasyonlara karşı kameralarla erken uyarı sistemi yerleştirilen villaya düzenlenen baskın jandarma kamerasıyla da görüntülendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem