İş adamına yönelik saldırıya ilişkin açıklama

Kale Endüstri Holding, İcra Kurulu Üyesi Mehmet Çevik'in uğradığı silahlı saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, silahlı saldırının iş akdi sona erdirilen bir çalışanın geçirdiği cinnet sonucu meydana geldiği ifade edildi.Yapılan açıklam

İş adamına yönelik saldırıya ilişkin açıklama

Kale Endüstri Holding, İcra Kurulu Üyesi Mehmet Çevik'in uğradığı silahlı saldırıya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, silahlı saldırının iş akdi sona erdirilen bir çalışanın geçirdiği cinnet sonucu meydana geldiği ifade edildi.

Yapılan açıklamada; "Grubumuz Kale Endüstri Holding'in değerli İcra Kurulu Üyesi Mehmet Çevik, 1 Ekim 2015 Perşembe günü öğleden sonra iş akdi feshi kendisine tebliğ edilen bir çalışanımızın maalesef cinnet geçirmesi neticesinde silahlı saldırıya uğramıştır. Çevik, acilen kaldırıldığı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çok kıymetli doktorları tarafından ameliyata alınmıştır. Ameliyatı başarıyla tamamlanan Çevik, yoğun bakım ünitesinde tedavi altındadır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler