İş adamına kurşun yağmuru

İstanbul'dan Edirne'ye gitmek için gece yola çıkan iş adamı Yunus Gölünç saat 00:00 saatlerinde plakasız gri bir aracın yanına yaklaştığını farkeden Gölünç ne olduğunu anlamaya çalışırken bir anda aracına kurşun yağdı. Kendini korumak için başını eğdi ve

İş adamına kurşun yağmuru

İstanbul'dan Edirne'ye gitmek için gece yola çıkan iş adamı Yunus Gölünç saat 00:00 saatlerinde plakasız gri bir aracın yanına yaklaştığını farkeden Gölünç ne olduğunu anlamaya çalışırken bir anda aracına kurşun yağdı. Kendini korumak için başını eğdi ve direksiyon hakimiyetini kaybetti. Demir bariyerlere çarptı. 

Kazadan sonra hemen gaza basıp olay yerinden uzaklaştı. Polislerden yardım istedi. Polisler kendisine ilk sapaktan girmesini söylediler. Tem otoyolun silivri ayrımından geçerek gişeleri geçti. Saldıranların kendisini takip etmesinden korkan Gölenç yol kenarındaki polis ekiplerine sığındı. İş adamını Silivri ilçe karakoluna götürdüler. Jandarma araçta ve olay yerinde detaylı inceleme yaptı. Araca 5 kurşunun isabet ettiği belirlendi. Mobese kameralarından saldıranların kimliğinin belirlenmeye çalışıldı. 

Jandarmanın geniş çaplı araştırma yaptığı belirlendi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem