İran'dan teröriste ağır darbe!

İran'ın, terör örgütü PKK'nın uzantısı PJAK'a yönelik operasyonunda 21 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.Devlet televizyonu, Devrim Muhafızlarının, İran-Irak sınır bölgesinde 16 Temmuz'dan beri sürdürdüğü operasyonlarda 21 teröristin dah

İran'dan teröriste ağır darbe!

İran'ın, terör örgütü PKK'nın uzantısı PJAK'a yönelik operasyonunda 21 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Devlet televizyonu, Devrim Muhafızlarının, İran-Irak sınır bölgesinde 16 Temmuz'dan beri sürdürdüğü operasyonlarda 21 teröristin daha öldürüldüğünü duyurdu.

Serdeşt'in dağlık bölgelerindeki çatışmalarda Devrim Muhafızlarının da iki kayıp verdiği, iki askerin de yaralandığı belirtildi.

35 TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Devrim Muhafızlarıyla PJAK'lılar arasında aynı bölgede önceki gün çıkan çatışmalarda 35 terörist öldürülmüş, çok sayıda terörist de sağ ya da yaralı olarak ele geçirilmişti.

İran, operasyonlara destek amacıyla ilave olarak bölgeye 5 bin güvenlik görevlisi yerleştirmişti.

Devrim Muhafızları, bölgede istikrar ve güvenliği tehdit eden teröristlere karşı operasyonların sonuna kadar süreceğini açıklamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler