Irak sınırında gerginlik!

Şemdinli ilçesine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Derecik Beldesi’nin Samanlı Köyü Hacıbey Mahallesi’nde yaşayan ve kaçak yollarla gittikleri Irak’tan dönen 4 kişi, akşam saat 20.30 sıralarında askerler tarafından durduruldu.Askerlerin durdurduğu

Irak sınırında gerginlik!

Şemdinli ilçesine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Derecik Beldesi’nin Samanlı Köyü Hacıbey Mahallesi’nde yaşayan ve kaçak yollarla gittikleri Irak’tan dönen 4 kişi, akşam saat 20.30 sıralarında askerler tarafından durduruldu.

Askerlerin durdurduğu 4 kişi ile aralarında kaçakçılık iddiasıyla gerginlik yaşandı. Köyde yaşayanların da olayı haber alıp askerlerin bulunduğu bölgeye gitmesi üzerine gerginlik daha da tırmandı. Çıkan olaylar sırasında atılan taşlar ve yapılan müdahalede 1 asker ile 4 vatandaş yaralandı.

Olaylarda yaralanan 4 kişi Şemdinli Devlet Hastanesi’nde tedaviye alınırken, yaralı asker Hakkari Asker Hastanesi’ne götürüldü. Yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler