iPhone’da gürültü engelleme özelliği nasıl açılır?

Bu özelliğin ne olduğundan ve iOS kullanıcılarının bu özelliği nasıl aktifleştireceğinden adım adım bahsedeceğiz. Sizler de iPhone’unuzda gürültü engelleme özelliğini aktifleştirmek için bu dosya konumuza bakabilirsiniz. Akıllı telefonlar telefon görüşmes

iPhone’da gürültü engelleme özelliği nasıl açılır?

Bu özelliğin ne olduğundan ve iOS kullanıcılarının bu özelliği nasıl aktifleştireceğinden adım adım bahsedeceğiz. Sizler de iPhone’unuzda gürültü engelleme özelliğini aktifleştirmek için bu dosya konumuza bakabilirsiniz.

Akıllı telefonlar telefon görüşmesi dışında çok fazla sayıda işe yarıyor. Ancak bu cihazların aslında ilk amacı telefon olmak. Çoğu modern telefonda artık gürültü engelleme özelliği var. Ancak iPhone’larda gürültü engelleme özelliği kapatıp açılabilen bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Bu yazımızda iOS 8 yüklü bir cihazda gürültü engelleme özelliğinin nasıl açılacağını adım adım anlatacağız. İlerde iOS 9 çıktığında da bu anlattıklarımız geçerli olacak ancak özelliği menüler içerisindeki yeri değişebilir.

Gürültü engelleme özelliği ne işe yarar?

Çoğu üst ve orta seviye akıllı telefonda artık birden fazla mikrofon yer alıyor. iPhone’larda da durum böyle. Birden fazla sayıda mikrofon, siz telefonda konuşurken etrafınızdaki sesleri elemeye ve sizin sesinizi daha fazla ön plana çıkarmaya daha netleştirmeye yarıyor. Yani gürültü ortamlarda telefonda konuşmak istiyorsanız, bu özelliği aktifleştirmeniz gerekiyor. Bu arada bu özellik telefonunuzda zaten aktif olabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem