iPhone6s ve iPhone 6s Plus kameraları kıyaslandı

Bir YouTube kanalı tarafından yayınlanan videoda iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile aynı videolar çekildi ve görüntü ortadan ikiye kesilerek paylaşıldı. Dolayısıyla iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile çekilen videoların nasıl göründüğünü direkt olarak anlama şan

iPhone6s ve iPhone 6s Plus kameraları kıyaslandı

Bir YouTube kanalı tarafından yayınlanan videoda iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile aynı videolar çekildi ve görüntü ortadan ikiye kesilerek paylaşıldı. Dolayısıyla iPhone 6s ve iPhone 6s Plus ile çekilen videoların nasıl göründüğünü direkt olarak anlama şansı buluyoruz.

Her iki modelde de 12 MP çözünürlüğünde f/2.2 diyafram değerine sahip kamera kullanılıyor. Cihazların algılayıcı boyutu aynı fakat tek var iPhone 6s Plus modelinde “Optik görüntü stabilizasyonu” yani OIS özelliği destekleniyor. Fiziksel olan kameradaki titreşimleri engelleyen bu sistem, video çekimlerinde kendini fazlasıyla belli ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem