iPhone 6s oldukça sağlam!

Uzatılmış garanti servisi sunan Square Trade isimli şirket, piyasaya yeni çıkan iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve Galaxy Note 5 modellerini test etti. Çok fazla sayıda kategoride test edilen cihazlar, kırılma, bükülme, ısınma, su geçirmezlik, gövde sağlamlığı

iPhone 6s oldukça sağlam!

Uzatılmış garanti servisi sunan Square Trade isimli şirket, piyasaya yeni çıkan iPhone 6s, iPhone 6s Plus ve Galaxy Note 5 modellerini test etti. Çok fazla sayıda kategoride test edilen cihazlar, kırılma, bükülme, ısınma, su geçirmezlik, gövde sağlamlığı gibi konularda değerlendirildi.

Geçtiğimiz yıl sağlamlık konusunda oldukça geriden gelen Apple, bu yıl Samsung gibi 7000 serisi alüminyum kullanmaya başladı. Aynı gövde malzemesini kullanmalarına rağmen iPhone 6s modeli, Galaxy Note 5’i yarım puan farkla geçmeyi başardı. Çoğu konuda başabaş olan iPhone 6s ve Galaxy Note 5 modelleri, gövde sağlamlığı konusunda farklılık gösterdi. iPhone 6s modeli, gövde sağlamlığı konusunda Galaxy Note 5’ten ufak bir farkla önde.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem