İPad Pro'nun Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Apple, 12.9 inçlik iPad Pro'nun 11 Kasım Çarşamba gününden itibaren Apple.com.tr sitesinden online sipariş edilebileceğini ve bu hafta sonuna doğru Apple Store'lara ve belli operatörlere geleceğini duyurdu. TEKNİK ÖZELLİKLERİ Apple'ın bugüne dek çıkardığı

İPad Pro'nun Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Apple, 12.9 inçlik iPad Pro'nun 11 Kasım Çarşamba gününden itibaren Apple.com.tr sitesinden online sipariş edilebileceğini ve bu hafta sonuna doğru Apple Store'lara ve belli operatörlere geleceğini duyurdu.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Apple'ın bugüne dek çıkardığı en büyük tableti olan iPad Pro, Apple'ın A9X işlemcisinden güç alıyor. A9X, daha önce Apple cihazlarında kullanılan A8X işlemciye göre iki kat daha hızlı bir işlemci... Böylece cihazla en yeni oyunları ve uygulamaları hızlı ve performanstan ödün vermeden oynayabiliyorsunuz. 6.9 mm inceliğinde olan iPad Pro, 6.1 mm olan iPad Air 2'ye göre biraz daha kalın bir yapıda...

Geniş ekranlı olması dolayısıyla daha geniş bir batarya kullanan iPadPro'nun belirtilen batarya ömrü ise 10 saat... Üzerinde 4'lü hoparlör yer alan cihaz bu anlamda da bir ilk.

AKILLI KLAVYE

iPad Pro için özel olarak geliştirilen akıllı klavye ise Bluetooth bağlantısını kullanmadan iPad ile bağlantı kurabiliyor. Klavye iPad'e güç ve data aktarımı yapan akıllı bağlantı noktasından birleşiyor.

Apple Pencil ise şirketin bir diğer sürprizi... iPad Pro'yu kullanırken artık kalemden de faydalanacağız. Kalem doğrudan iPad Pro'nun Lightning çıkışına bağlanarak şarj oluyor.

iPad Pro ile sağlık sektörüne göz kırpan Apple'ın bu yeni tableti üzerinde 3 boyutlu medikal görüntülerle çalışmak mümkün. 3D4Medical uygulaması doktorlar için tasarlanmış. Apple Pencil ile yapılan dokunuşlarla 3D kesitler ortaya çıkarmak mümkün.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem